Ga naar de inhoud

Kindergoochelaar inhuren

Goochelshow

Waarom zou je kidsgoochelaar als kindergoochelaar willen inhuren? Omdat mijn goochel kindershow ontzettend goed past bij vele gelegenheden. Onze goochelshow is vele malen met succes ingezet bij basisscholen door het hele land, instellingen, bedrijven, theaters, stichtingen, bso’s en nog veel meer.

Goochelshow

Als ervaren kindergoochelaar kan ik heel goed inspelen op het publiek. En ik weet precies welke truc het beste vertoond kan worden bij elke gelegenheid. Elke groep heeft zo zijn eigen spanningsboog. Als goede kinder goochelaar kan ik daar als geen ander op inspelen. Interactie is daar uiteraard, om even in vaktermen te blijven, het toverwoord!

Met meer dan 35 jaar ervaring op het podium weet ik een goede balans te vinden tussen enthousiaste en rustige momenten in de goochelshow. En ik sta altijd klaar om mee te denken met jullie wensen en ideeën. Je kunt me gewoon even bellen of mailen. Ik hoor graag van je!

Cadeautip?

Een (gedeelte van een) voorstelling cadeau geven? Wij werken samen met KidsBon. Kijk snel op KidsBon.nl voor alle mogelijkheden!

Goochelshow

Kindergoochelaar voor een kinderfeestje?

Ook dat is geen probleem. Via kindergoochelaar-thuis.nl kun je alles vinden over dé kindergoochelaar op kinderfeestjes thuis. Op goochelaar.show vind je toegang tot allerlei soorten goochelshows.

Kindertheater of Poppenkast?

Met reizend kindertheater Fantast en reizend Poppentheater PoppenkastThuis.nl werken we al heel lang tot volle tevredenheid samen.

Sinterklaas en de Kerstman digitaal bij jou op bezoek!

Ook kunnen Sinterklaas een de Kerstman eenvoudig bij je op bezoek komen. Een aanrader! Kijk maar eens op SinterklaasBezoekOnline.nl en KerstmanBezoekOnline.nl voor alle digitale mogelijkheden.