Ga naar de inhoud
kidsgoochelaarpuntnl
Kinder goochelaar

Dé goochelaar voor kinderen!

Kinder goochelaar

De kidsgoochelaar is niet zomaar een kindergoochelaar, nee, het is een goochelaar speciaal voor kinderen. Elk onderdeel van de show is speciaal voor kinderen gemaakt, bedacht en uiteraard uitgeprobeerd.

Alle goocheltrucs zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld. Dat betekend kleurrijke, vrolijke en grappige acts.

Geen moeilijke, niet te volgen trucs, maar duidelijke, grappige en verbazingwekkende acts!

Kinder goochelaar

Goochelaar voor kinderen

Ik krijg regelmatig te horen dat, waar ik ook speel, ik de kinderen van diverse leeftijden weet te boeien en te interesseren. Zowel kinderen die net starten op de basisschool als degenen die op het punt staan te vertrekken naar de middelbare school. Shows op maat, dat is mijn kracht. Ik weet zo voor iedere leeftijdsgroep een onvergetelijke show neer te zetten die uitstekend aansluit op hun leeftijd!

Onze lieftallige assistent

kindergoochelshow

In sommige shows krijgt onze kindergoochelaar hulp van zijn lieftallige assisent Dennis de Draak. Maar of dat hem veel zal helpen?

Dennis is een magic act op zich. Een hele bijzondere. Een illusie die uniek is in Nederland. Je vindt dat bij geen enkele andere goochelaar. Dennis wordt aan het begin van de goochelshow opgevoerd op de hand van de kindergoochelaar. Ok, een handpop, denkt het publiek. Maar wat blijkt.. Dennis is allergisch voor kinderen. Hoe is het mogelijk. Deze draak van een draak wordt direct van het podium gehaald. Want hij blijft maar niezen. Tot grote hilariteit van de kinderen, want het niezen gaat gepaard met grote pluimen drakenrook.

Toch wil Dennis graag terug in de show. Hij beloofd dat hij niet meer zal niezen. Onder deze voorwaarde haalt de kindergoochelaar Dennis weer terug. En dit keer krijgt hij zijn eigen stoel op het podium. En wat blijkt: Dennis kan net zo goed praten, bewegen en rondkijken als toen hij op de arm van de goochelaar zat. Bijzonder en uniek in Nederland en België!

Kinder goochelaar