Ga naar de inhoud

Live online shows

Online goochelshow

Online goochelshow

Er zijn situaties te bedenken waarbij je graag een superleuke goochelshow op jouw locatie zou willen hebben, maar dat het simpelweg niet haalbaar is. Daarom heb ik ook streaming mogelijkheden: digitale goochelshows!

Een goochelshow op jouw locatie, maar dan digitaal.

Ik speel de show in mijn goochelstudio. Precies dezelfde show als die je normaal gesproken op jouw locatie zou krijgen. De show is, via een geheime link, voor jullie te bekijken.

Impressie van mijn online goochelshows

Zo kunnen de verschillende groepen op de basisschool in hun eigen klas via het digibord, tv of computer de voorstelling bekijken. Instellingen en bedrijven kunnen de link verspreiden onder hun werknemers of locaties. Overal waar een internetverbinding is kan de kindergoochelshow worden bekeken.

Vanzelfsprekend nog steeds live en interactief!

De voorstelling is realtime (live), en speel ik enkel voor jullie persoonlijk. Indien gewenst kunnen de toeschouwers reageren met geluid en/of bewegingen zoals zwaaien en knikken. Hierdoor blijven de shows interactief.

Online goochelshow

Haarscherp en glashelder

Dankzij mijn 4k camera en uitstekende microfoons ben ik haarfijn te zien en spat zuiver te beluisteren.

Wat heb je nodig?

Waarschijnlijk heb je alles al! Een internetverbinding en een scherm zoals een pc, laptop, tablet, mobieltje of televisie.

Online goochelshow

Supermakkelijk!

Ik kan ook een ‘semi’-live voorstelling verzorgen. Zeer eenvoudig en plezier gegarandeerd!

Mail of bel voor alle mogelijkheden!

Online goochelshow
Online goochelshow